Pre Loader

Because is delicious... Ambachtelijk Italiaans Schepijs Sweet on Wheels betrekt haar ijs bij ijssalon La Dolce… Bij La Dolce… maken ze iedere dag vers Italiaans schepijs van de beste ingrediënten. Al het ijs wordt bereid onder leiding van de Italiaanse ijsmeester: Marco Collu. Vruchtenijs Ons vruchtenijs word gemaakt van vers fruit en op basis van water, ook wel sorbetijs genoemd. Omdat dit ijs op waterbasis is gebruikt marco dus geen melk of room. Marco ziet het elke keer weer als een uitdaging om sorbetijs te maken dat zo romig is, dat je niet gelooft dat het sorbetijs is. Kom zelf maar proeven! Roomijs Voor ons roomijs gebruikt hij verse volle melk en slagroom. Hiermee maakt hij de “romigste” roomijsjes. Vervolgens voegt hij de beste vanille toe voor een heerlijk vanilleijsje, de lekkerste siciliaanse pistachenoten die hij kan vinden voor een fantastisch pistacheijsje of de romigste caramel voor een... ga zo nog maar even door.

- Marco

25 januari 2017 - Experiments | Food

  Recente reacties

   Recente berichten

   Recente reacties

    Scroll Top